Select your Top Menu from wp menus

Cu ea a ÎNŞELAT-O David Beckham pe Victoria? Vezi-o pe presupusa amanta a fotbalistului

Fotbalistul David Beckham s-a trezit în centrul unui scandal amoros, după ce cântăreaţa de operă Katherine Jenkins a negat pe Twitter că a avut o aventură cu el.
Deşi zvonurile conform cărora cei doi ar fi avut o aventură nu erau prea răspândite în mass-media, ele au apărut în toată presa britanică după ce frumoasa blondă cu ochi albaştri a postat pe reţeaua de socializare un mesaj în care infirmă aventura.

„Dragi prieteni de pe Twitter, am citit câteva zvonuri oribile şi aş vrea să ştiţi că neg categoric că am avut o aventură cu David Beckham. L-am întâlnit pe David de două ori: în 2010, la Military Awards, şi într-o noapte în oraş, în West End, în februarie 2012” , a scris pe Twitter celebra cântăreaţă de operă din Marea Britanie.

Şi purtătorul de cuvânt al fotbalistului a negat zvonurile, însă, având în vedere că aceastea nu este primul scandal de genul în care este implicat Beckham, nu putem să nu ne întrebăm dacă acesta este bărbatul de casă în care a pozat în ultimii ani sau un aventurier.


sursa: Libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cu-ea-a-inselat-o-david-beckham-pe-victoria-vezi-o-pe-presupusa-amanta-a-fotbalistului/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19