Select your Top Menu from wp menus

Cu ce persoane de la locul de muncă să nu te împrieteneşti pe Facebook

Există o mulţime de moduri în care poţi fi concediat din cauza contului de pe Facebook.

Iar dacă te împrieteneşti cu persoanele care nu trebuie de la locul de muncă este cel mai simplu. Iată care sunt cele cinci persoane pe care nu trebuie să le eviţi, scrie CBS News, citat de economica.net.

Şeful
Ar părea o idee bună să te împrieteneşti cu şeful pe Facebook. „Dacă te împrieteneşti cu şeful pe Facebook, iar apoi te plângi de el sau distribui informaţii personale, acesta ar putea să-şi piardă încrederea în tine, ar putea să nu te ia în serios şi chiar să te înlocuiască”, spune expertul în branding Dan Schwabel, CEO la Millennial Branding.

Colegul/a de la resurse umane
Dacă te împrieteneşti cu colegul/a de la departamentul de resurse umane, s-ar putea să păţeşti acelaşi lucru ca şi în cazul în care eşti prieten cu şeful tău. „Dacă dezvălui un secret din companie sau îţi critici şeful, atunci cei de la resurse umane vor avea mai mult decât suficiente motive pentru a te reclama şefului”, mai spune Schawbel.

Colegul nu prea binevoitor
Dacă ai un competitor la locul de muncă, uită de zicala „Tineţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape”. Cineva care nu îţi doreşte neapărat binele va profita de orice oportunitate de a săpa în trecutul tău şi de a face comentarii cu ceilalţi colegi.

Fostul şef
Dacă pleci de la un loc de muncă în termeni amiabili, atunci specialiştii recomandă să păstrezi legătura cu fostul şef, dar pe Linkedin. Asta dacă vrei să reiei legătura din motive profesionale. Dacă nu, atunci păstrează linia dintre viaţa personală şi cea profesională.

Orice subaltern
Îţi păstrezi o anumită imagine la birou şi este aproape imposibil să păstrezi aceeaşi imagine şi online. „Ai putea distribui informaţii care să dăuneze imaginii. Spre exemplu, dacă publici o fotografie cu tine admirând peisajul dintr-o călătorie de afaceri, atunci ţi-ai putea pierde credibilitatea în faţa echipei”, spune David Couper, autor al unei cărţi despre carieră.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cu-ce-persoane-de-la-locul-de-munca-sa-nu-te-imprietenesti-pe-facebook/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19