Select your Top Menu from wp menus

Cu 5 milionari, raionul Orhei se află pe locul 6 în republică

În raionul Orhei  au viză de reşedinţă 5 milionari în lei moldovenești. Cifra a devenit cunoscută  după ce Serviciul Fiscal de Stat a finalizat procesarea declaraţiilor persoanelor fizice cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2017. Față de anul anteriort, 2016, când Orheiul avea 6 milionari, acest număr s-a micșorat  cu o persoană, coborând până la nivelul anului 2015. 

De asemenea,  dacă după numărul total de locuitori, Orheiul ocupă locul 3 între raioane,   apoi după numărul de milionari se plasează abia  pe locul 6. Alte raioane care depăşesc Orheiul după numărul de milionari sunt Ialoveni şi Soroca, care au câte 7 milionari şi Edineţ – 6 milionari.

Cei mai mulți milionari  sunt concentrați în Chişinău – 450 de persoane, după care, la distanţă mare, vine Bălți cu 11 milionari care și-au declarat veniturile la fisc. 
Aproape 1 800 de persoane fizice din Moldova au obținut, în 2017, venituri mai mari de un milon de lei. Față de anul dinainte, 2016, numărul acestora a crescut cu 243 de persoane.

Cel mai mare venit inregistrat de vreun moldovean în anul  trecut a fost de 64 de milioane de lei.

Din numărul total de milionari moldoveni 24% sunt femei. Cel mai tânăr milonar are  24 de ani, iar cel mai vârstnic – 80 de ani.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cu-5-milionari-raionul-orhei-se-afla-pe-locul-6-in-republica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19