Select your Top Menu from wp menus

CSJ a menținut pedeapsa de 9 ani de închisoare pentru Vlad Filat

Magistraţii Curţii Supreme de Justiţie au respins ca vădit neîntemeiate recursurile depuse în dosarul fostului premier Vlad Filat, condamnat la nouă ani de închisoare pentru acte de corupţie.

Ex-premierul Republicii Moldova Vlad Filat a fost reținut la 15 octombrie pentru corupere pasivă și trafic de influență. Politicianul a fost lăsat fără imunitate parlamentară cu votul a 79 de deputați, la solicitarea fostului procuror general Corneliu Gurin. Cererea a venit în urma unui autodenunţ a lui Ilan Șor.

Centrul de Investigații Jurnalistice a publicat o anchetă din care reiese că cel puțin două dintre persoanele despre care Ilan Șor afirmă că ar fi fost intermediare la acordarea mitei în valoare de 320 de milioane de lei nu au fost niciodată în Republica Moldova și nici nu îi cunosc pe Ilan Șor și Vlad Filat.

Atât societatea civilă, cât și Vlad Filat au cerut anterior ca procesul să fie public, cu toate acestea toate ședințele s-au desfășurat cu ușile închise.

sursa: anticoruptie.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/csj-a-mentinut-pedeapsa-de-9-ani-de-inchisoare-pentru-vlad-filat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19