Select your Top Menu from wp menus

Rezina: Şi demnitarii locali au bani de maşini luxoase

Conducerea de la Rezina nu rămâne în urmă de cea de la Chișinău, când vine vorba de lux. Zilele trecute, consilierii raionali comuniști și democrați au decis să-i cumpere președintelui raionului un automobil în valoare de 300.000 de lei, pe seama economiilor făcute în învăţământul public, asistenţa socială, agricultură etc.

Proiectul de decizie „Cu privire la rectificarea bugetului pentru anul 2012”, care viza de fapt această operaţiune, a fost supus unei critici vehemente din partea opoziţiei. Potrivit consilierilor Vasile Grigor, Ion Burciu, Anatolie Cuzuioc, Gheorghe Botnaru ş.a., programul electoral al fracţiunilor PDM şi PCRM nu prevedea procurarea unui asemenea automobil pentru preşedintele raionului, mai ales în situaţia actuală, când raionul este măcinat de sărăcie, boli, când cea mai mare parte a întreprinderilor şi gospodăriilor agricole sunt în prag de faliment, scrie cuvintul.md.

După un schimb controversat de opinii proiectul a fost pus la vot şi a trecut, cu susţinerea fracţiunilor PDM şi PCRM.

În prezent, funcția de președinte al raionului Rezina este deținută de democrata Eleonora Graur. Pentru candidatura sa au votat consilierii PD, PCRM și PL.

Achiziția de la Rezina vine la scurt timp după ce luna trecută, primele  trei persoane in stat și-au cumpărat automobile de serviciu în valoare de peste 5 milioane de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/criza-in-moldovape-naibademnitarii-au-bani-de-masini-luxoase/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19