Select your Top Menu from wp menus

Cristina Ţărnă este noul adjunct al Centrului Naţional Anticorupţie

Expertul anticorupţie Cristina Țărnă a fost numită astăzi în funcția de vicedirector al Centrului Național Anticorupție. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei Guvernului, la propunerea directorului CNA, Viorel Chetraru, anunţă un comunicat al instituţiei.

Potrivit lui Chetraru, Cristina Ţărnă este jurist, expert anticorupţie şi are experienţă de lucru în organizaţiile non-guvernamentale. Directorul CAN a subliniat că noul vicedirector întruneşte toate condiţiile pentru ocuparea acestei funcţii. În noua sa postură, Cristina Țărnă va fi responsabilă de domeniul prevenirii corupţiei.

Potrivit informaţiilor din CV, ultima funcţie publică ocupată de Ţărnă este de membru al Comisiei Naționale de Intergitate. În scurt timp, aceasta şi-a prezentat demisia, după ce în funcţia de şef al CNI a fost numit Anatolie Donciu.

Centrului Naţional Anticorupţie, directorul are doi adjuncţi. Unul dintre ei este generalul Vadim Cojocaru, care a fost numit recent de Guvern.

sursa: national.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cristina-tarna-este-noul-adjunct-al-centrului-national-anticoruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19