Select your Top Menu from wp menus

Crimă incredibilă! Şi-a ştrangulat vecinul cu sutienul

O rusoiacă a reușit să-și ucidă un vecin cu un sutien din garderoba personală, relatează AP, citata de click.ro. Femeia, în vârstă de doar 26 de ani, din Zakamensk, o localitate din apropierea graniței cu Mongolia, a fost acuzată de crimă.

Se pare că, în urmă cu câteva săptămâni, în timp ce tânăra din Siberia și prietenul ei se relaxau consumând băuturi alcoolice, ar fi vrut să-și mai procure ceva alcool. Din păcate însă pentru ei și pentru vecinul în vârstă de 65 de ani, nu mai aveau bani. Bătrânul a refuzat să le ofere suma cerută, ceea ce a înfuriat-o la culme pe rusoaică.

Tânăra l-a pocnit în față pe vecin, după care a încercat să-l sugrume. Mâinile goale nu i-au fost însă de ajutor, așa că și-a scos sutienul și nu s-a oprit până ce bărbatul a rămas fără suflare. Femeia a fost reținută de autorități la scurt timp și acuzată de crimă. Numele ei nu a fost dat publicității.

sursa: click.ro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/crima-incredibila-si-a-strangulat-vecinul-cu-sutienul/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19