Select your Top Menu from wp menus

Crima care a șocat Germania: 5 frați și-au ucis sora mai mică

Patru tineri şi o tânără, toţi fraţi, și-au ucis sora mai mică, mezina familiei, pentru că aceasta ar fi pătat onoarea familiei de origine kurdă.

Toți 5 au fost condamnați la ani grei de închisoare, iar unul dintre ei a fost condamnat la închisoare pe viață, transmite Realitatea.net.

Tânăra ucisă avea 18 ani. Ea a fost răpită violent din apartamentului iubitului său de către frații ei. După ce şi-au răpit sora, aceștia dus-o în apropierea unei autostrăzi, unde au împuşcat-o mortal.

Fata plecase de acasă în septembrie 2011, deoarece era terorizată de propria familie, fiind bătută în repetate rânduri. Fata a depus, la acea vreme, o plângere împotriva fratelui său Osman.

„A fost, practic, condamnarea ei la moarte”, a spus judecătorul cazului, Michael Reineke, care a descris-o pe victimă drept „o fetiță care dorea să fie fericită”.

Fratele de 22 de ani, care a apăsat pe trăgaci, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. El a declarat că a recurs la acest gest deoarece sora sa pătase onoare familiei, după ce şi-a părăsit familia pentru a locui împreună cu un tânăr german. Ceilalţi fraţi, implicaţi în răpire şi martori la crimă, au primit pedepse cuprinse între 5,5 şi 10 ani de închisoare.

Procurorul a cerut închisoare pe viaţă pentru trei dintre fraţi şi o pedeapsă de cel puţin 11 ani după gratii pentru ceilalţi doi.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/crima-care-a-socat-germania-5-frati-si-au-ucis-sora-mai-mica/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19