Select your Top Menu from wp menus

Crești pădure și te-ndeasă//Fractiunea PD din CR Orhei mai crește pe seama  foștilor PLDM-iști

Fracțiunea PD din Consiliul Raional (CR) Orhei continuă să crească pe seama foștilor liberal-democrați.

Iurie Siloci, președintele fracțiunii ‘Pro Orhei’, formată din neafiliați – ex-membri PLDM, a declarat că fracțiunea sa aderă la fracțiunea Partidului Democrat (PD) din CR Orhei.
Siloci a făcut anunţul în cadrul şedinţei extraordinare de astăzi a CR Orhei, dar a evitat să rostească numele celor care trec la PD. Asta, deşi unul din veteranii democraţi din raion, Vladimir Bobeică, în două rânduri i-a solicitat  fostului liberal-democrat să îi nominalizeze pe cei care aderă la PD.

După alegerile locale din iunie 2015, în CR Orhei au acces câte 9 consilieri pe listele PD şi cele ale PLDM.
În luna octombrie  2015, din PLDM au plecat Ala Știrbate și Simion Cazacu, iar în noiembrie –  Iurie Siloci. In decembrie 2015, cei trei au  creat fracțiunea Pro Orhei, pe care au declarat-o  apolitică.

În iunie 2016, alţi doi foşti liberal-democrati – Ion Frunze și Vilian Moșanu şi-au anunţat  oficial aderarea la PD.
În total, în CR Orhei sunt 35 de consilieri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cresti-padure-si-te-ndeasafractiunea-pd-din-cr-orhei-mai-creste-pe-seama-fostilor-pldm-isti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19