Select your Top Menu from wp menus

CR Orhei: şedinţă EXTRAORDINARĂ liniştită şi rapidă. Cu unele EXCEPŢII

Astăzi a avut loc a doua şedinţă a CR Orhei nu doar din anul curent, ci şi din luna curentă. Şedinţa a fost convocată în mod extraordinar pentru o agendă de 10 chestiuni .
Din toate acestea, două chestiuni merită a fi menţionate şi reflectate ulterior mai pe larg. Este vorba despre decizia pe care au luat-o consilierii raionali pe marginea poiectului de vânzare a Complexului sportiv raional şi despre decizia referitoare la rezulatele auditului efectuat de Curtea de Conturi la Orhei

Vezi si: O singură propunere pentru şedinţa CR Orhei: VÂNZAREA stadionului DOC

Şedinţa la care au participat 32 de consilieri, a început cu 15 minute în plus faţă de ora programată. Asta din cauza că consilierii din alianta majoritară, împreună cu preşedintele Tudor Golub (PDM) şi cei trei vicepreşedinti ai raionului (PL, PPEM), au venit mai târziu. 

Examinarea chestiunilor din ordinea de zi a început peste încă aproximativ 15 minute. Timp în care a fost anunţat că Tudor Baliţchi (PLDM) a hotărât să-şi depună mandatul de conslier raional şi s-a desfăşurat şi un ritual de felicitare cu buchete de flori şi diplome de onoare a  doi consilieri care îşi marchează zilele naştere.

Lucrul efectiv al consilierilor a durat mai puţin de două ore. În acest timp, s-a galopat pe aşa proiecte de decizii că modificarea bugetului raional; alocarea mijloacelor financiare; aprobarea districtelor şcolare, etc. care au fost propuse spre aprobare şi care, drept răspuns, au fost votate de majoritatea consilierilor.

Şedinţa s-a desfăşurat în general liniştit, organizat şi repede, cu excepţia celor două chestiuni sus menţionate. Prin polemici tensionate s-a remarcat examinarea chestiunii privind vânzarea stadionului din centrul orasului. Deputatul socialist Vasile Bolea, care a fost prezent la şedinţa, a fost huiduit de către consilierii din alianţa majoritară, care l-au acuzat că a venit la Orhei pentru a se da în spectacol în faţa camerelor de luat vederi ale unei televiziuni pe care a adus-o cu el din Capitală.

Aflaţi mai multe din următoarele articole care vor fi publicate pe site şi din ediţiile de ştiri care vor fi puse pe post la Radio Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cr-orhei-sedinta-extraordinara-linistita-si-rapida-cu-unele-exceptii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19