Select your Top Menu from wp menus

Coşmarul veşnic al femeilor ia sfârşit: S-au inventat blugii care te scapă de celulită

Un producător de haine din Statele Unite ale Americii a anunţat că a creat blugii care te scapă de celulită. Materialul pantalonilor a fost tratat, susţine creatorul lor, cu extract de cafeină şi alge.

Blugii cu efect anticelulitic au fost supuşi mai multor teste, iar peste 69% din femeile care i-au purtat au remarcat o îmbunătăţire a aspectului pielii şi coapselor.

Acelaşi producător de pantaloni va mai scoate pe piaţă şi blugii care hidratează pielea sau cei pentru fermitate. Pantalonii inovatori fac parte din colecţia „Denim SPA” şi vor apărea pe piaţă la sfârşitul lunii ianuarie.

sursa: rtv.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/cosmarul-vesnic-al-femeilor-ia-sfarsit-s-au-inventat-blugii-care-te-scapa-de-celulita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19