Select your Top Menu from wp menus

Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați pe Coasta de Fildeș vor fi repatriate

Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați în accidentul aviatic din Coasta de Fildeș vor fi repatriate astăzi, 26 octombrie, la ora locală 20.40. Alți doi moldoveni, membri de echipaj, care au supraviețuit accidentului, sunt deja acasă, transmite operatorul Valan International Cargo Charter, citat de IPN.

O comisie din cinci persoane, reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile a Republicii Moldova, sub președinția reprezentantului Ministerului Economiei și Infrastructurii Drumurilor a Republicii Moldova, se va îndrepta spre Abidjan pentru a participa la investigarea accidentului.

Accidentul aviatic s-a produs în dimineața zilei de 14 octombrie, survenind după o tentativă eșuată de aterizare a aeronavei pe aeroportul de la Abidjan, cauzată de condițiile meteo nefavorabile. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a precizat că aeronava An-26, ER-AVB efectua zboruri pentru armata franceză și avea la bordul său zece persoane, dintre care şase cetățeni ai Republicii Moldova și patru cetățeni ai Republicii Franceze. Patru moldoveni nu au supraviețuit accidentului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/corpurile-neinsufletite-ale-moldovenilor-decedati-pe-coasta-de-fildes-vor-fi-repatriate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19