Select your Top Menu from wp menus

Copilă de 11 ani VIOLATĂ de un individ de 33 de ani

Ieri seara, o fată de 11 ani din satul Jora de Jos, Orhei a fost abuzată sexual de un bărbat în vârstă de 33 de ani. Bănuitul a fost reţinut azi dimineaţa de către angajaţii Poliţiei din Orhei.

Seara tarziu, pe o toloaca din satul  Jora de Jos a fost batjocorita o minora. Violul a fost savarsit  de un bărbat  din raionul Criuleni. Despre aceasta Poliţia din Orhei a fost informată telefonic în această dimineaţă.
Violatorul ar fi o persoană în vârstă de 33 de ani  care cu soţia sa venise în ospeţie la Jora de Jos. După ce,  timp de 2 zile au fost găzduite de o rudă a victimei abuzate, bărbatul s-a îmbătat şi a batjocorit-o pe fată.
La fața locului, angajații Inspectoratului de Poliţie  Orhei au stabilit că totul s-a întâmplat pe o toloacă din sat. În jurul orei 22, aflându-se sub influenţa alcolului, individul a aplicat forţa şi a întreţinut un raport sexual cu minora de 11 ani.
Imediat după comiterea faptei, suspectul a plecat într-o direcție necunoscută. Dar nu a reuşit să fugă  departe.  A fost reţinut azi dimineaţa, în timp ce încerca să traverseze Nistrul cu barca pentru a ajun ge pe malul stâng al  râului, în Transnistria.
Pe cazul dat a fost pornită urmărire penală pentru raport sexual forțat săvârşit asupra unei persoanei minore care nu a împlinit vârsta de 14 ani.
Dacă  va găsit vinovat, suspectul riscă de la 10 la 20 ani de închisoare sau detenție pe viață.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/copila-de-11-ani-violata-de-un-individ-de-33-de-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19