Select your Top Menu from wp menus

Copil de zece ani a decedat in accident rutier

Un copil de zece ani a decedat, iar alte trei persoane au ajuns la spital după ce automobilul în care se aflau s-a izbit într-un copac.

Potrivit agenților de circulație, șoferul, în vârstă de 25 de ani, care conducea cu viteză excesivă o mașină de model Vaz 2106, a pierdut controlul asupra volanului în timp ce intra într-o curbă. Automobilul a derapat de pe carosabil și a intrat într-un copac.

Copilul de zece ani a decedat în drum spre spital, iar șoferul și cei doi pasageri, în vârstă de 20 și 15 ani, au fost transportați la spital cu diverse leziuni corporale.

Tragedia s-a produs aseară în satul Temeleuți, raionul Călărași.

Cazul este cercetat de Comisariatul de Poliție din Călărași


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/copil-de-zece-ani-a-decedat-in-accident-rutier/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19