Select your Top Menu from wp menus

Copii încuiaţi în casă şi intoxicaţi cu fum. Un băieţel de 2 ani a murit

 Peste doar o saptamana de la incendiul care a curmat viata unui barbat din s. Peresecina, o nenorocire si mai mare s-a produs in s. Paharniceni. De asta data, prada focului si, mai ales,  fumului au cazut  doi copii mici. Cei doi frati nici nu au avut sansa de a scapa nevatamati  din cauza lacatului  agatat la usa de la  intrare in casa si in lipsa maturilor.

Un baietel de 2 ani a murit in casa, intoxicat cu fumul innecacios.  Sora acestuia,  in varsta de 5 ani,  a apucat sa fie internata la spitalul din  Orhei. Potrivit pompierilor, tatal care a venit acasa la pranz, a gasit casa plina  cu fum.  Cu ajutorul unui vecin, barbatul i-a scos afara pe ambii copii, insa pentru baietel era deja prea tarziu.

Se presupune ca  incendiul a izbucnit din cauza televizorului defect. Mama copiilor nu se afla acasa. Femeia a pus un lacat la usa de  intrare in casa si i-a lasat pe copii cu televizorul conectat in priza.

Potrivit datelor statistice, de la începutul anului în raionul Orhei au avut loc 76 incendii, soldate cu 8 decedaţi, inclusiv 3 copii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/copii-incuiati-in-casa-si-intoxicati-cu-fum-un-baietel-de-2-ani-a-murit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19