Select your Top Menu from wp menus

Control la Piața din Orhei după o SESIZARE din partea Poliţiei

 Agenția pentru Protecția Consumatorilor a efectuat un control la Piaţa comercială din Orhei şi a depistat încălcări la utilizarea mijloacelor de măsurare a masei, adică a cantarelor. Controlul a fost efectuat ca urmare a unei sesizări a Inspectoratului de Poliţie Orhei, precizează Agenţia într-un comunicat de presă.

În cadrul controlului a fost stabilit că mai mulți agenți economici de pe teritoriul Pieței nu dispun de sigiliu de verificare metrologică și alte acte la cântare. În acelaşi timp, la Întreprinderea Municipală Achiziţii, Comerţ şi Pieţe nu există niciun cantar de control, care le-ar permite cumpărătorilor să verifice greutatea cumpărăturilor. Atât agenţii economici, cât şi administraţia Pieţei au fost obligaţi de către Agenţie să înlăture încălcările depistate.

De menționat că controlul tematic la Piața din Orhei a avut loc în perioada de acţiune a Legii privind moratoriul asupra controlului de stat care însă prevede şi unele excepţii, cum ar fi în cazurile semnalate despre unele nereguli şi cu prezentarea din partea organelor abilitate a informațiilor veridice despre încălcarea legislației.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/control-la-piata-din-orhei-dupa-o-sesizare-din-partea-politiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19