Select your Top Menu from wp menus

Contrabandistii din R.Moldova au grija si de fumatorii din Ucraina

În 11 luni ale anului curent, la punctele de vamale ale Ucrainei, au fost confiscate 30,3 milioane ţigări de contrabandă, care proveneau din Republica Moldova, cu 2,5 ori mai mult faţă de anul precedent, potrivit informaţiilor Serviciului Vamal al Ucrainei.

 Circa 80% din ţigările de contrabandă în Ucraina provin din Republica Moldova. Volumul mare al contrabandei în Ucraina este din cauza diferenţei de acciz comparativ cu ţările din regiune. De exemplu faţă de Republica Moldova accizul la produsele de tutun este de 30 de ori mai mare, iar comparativ cu Federaţia Rusă de 1,5 ori.

„Chiar dacă pedepsele pentru contrabanda cu ţigări în Ucraina prevăd chiar şi confiscare mijlocului de transport, totuşi canalele prin care ajung produsele de tutun în Ucraina sunt foarte mult şi nu pot fi depistate de organele de control”, se arată în declaraţia Serviciului Vamal ucrainean.

sursa: 24H.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/contrabandistii-din-r-moldova-au-grija-si-de-fumatorii-din-ucraina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19