Select your Top Menu from wp menus

Constructia viitorului stadion, sub patronaj prezidential si guvernamental

Noul complex sportiv din Republica Moldova va fi construit sub patronajul Președinției și a Guvernului, au convenit astăzi președintele Nicolae Timofti și premierul Vlad Filat. Oficialii, împreună cu ministrul Tineretului și Sportului Ion Cebanu, președintele Comitetului Olimpic Nicolae Juravschi s-au întrunit în ședință cu ușile închise la Reședința de Stat. 

După ședință, Nicoale Timofti a declarat pentru presă că a fost o discuție constructivă, însă a refuzat să ofere prea multe detalii, rugându-l pe premier să precizeze lucrurile care au fost convenite.

,,Deocamdată am convenit ca noul stadion să fie unul multifuncțional, iar în viitorul apropiat urmează să identificăm terenul unde va fi construit”, a declarat premierul. Nu numai terenul este o necunoscută – nici resursele finaciare nu au fost identificate.
Republica Moldova nu are o arenă naţională din 2007, când guvernarea comunistă a demolat Stadionul Republican. Autoritățile de atunci au anunţat că noua arenă va fi dată în exploatare în 2009, însă, nici până în prezent stadionul nu a fost reconstruit.
sursa: moldpres.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/constructia-viitorului-stadion-sub-patronal-prezidential-si-guvernamental/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19