Select your Top Menu from wp menus

Constantin Moscovici şi trupa ”Lume” au lansat un nou videoclip comun

Constantin Moscovici şi trupa ”Lume” au lansat un nou videoclip „Letniaia zapekanka”. Potrivit interpreţilor, filmările au avut loc în Turcia, în oraşul însorit Alanya. „Piesa în sine are un mesaj simplu de vară – despre odihna la mare. De aceea, am decis cu băieţii să filmăm clipul video în Turcia. În clip se va putea vedea diferite momente amuzante Am filmat şi cu o paraşută, şi în piscină sub apă. În general, sîntem mulţumiţi de călătorie şi ne-am întors în Moldova plini de emoţii pozitive”, a povestit membra trupei Irina Tarasiuc. De asemenea, ea a menţionat că regizorul videoclipului a fost Ian Onică.

„Mi-a fost foarte uşor să lucrez cu tinerii. Pe mine nu m-a jenat deloc vîrsta lor, precum şi faptul că nu sînt atît de renumiţi. Niciodată nu mă distanţez după aceste principii. Dimpotrivă, sprijin cum pot cu bucurie talentele începătoare”, a spus Moscovici.

De reamintit că aceasta nu este prima melodie înregistrată în comun de către Constantin Moscovici cu trupa ”Lume”. În această primăvară, ei au lansat piesa intitulată „Vesennee Obostrenie”.
sursa:noi.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/constantin-moscovici-si-trupa-lume-au-lansat-un-nou-videoclip-comun/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19