Select your Top Menu from wp menus

Consiliul raional Orhei a decis să aloce 5000 de lei pentru tratamentul miopiei la o locuitoare din Ciocâlteni

Consiliul raional Orhei a decis să aloce 5000 de lei pentru tratamentul miopiei la o locuitoare din comuna Ciocâlteni. Decizia a fost aprobata astăzi în cadrul şedinţei ordinare a CR Orhei.

Potrivit deciziei, banii au fost alocaţi în urma unei solicitări din partea Anei Guriţescu. Suma a fost solicitată prin cerere,  pentru intervenţia chirugicală cauzată de miopie şi de tratamentul costisitor al acestei afectiuni.

Miopia este definită ca un defect al vederii care se manifestă prin imposibilitatea de a distinge clar obiectele situate la o distanță mai mare. Fiecare al 4-lea om  sau , dupa cum scrie  sfatulmedicului.ro,   in jur de 26% din populația lumii are miopie.

Tot in şedinţa de astazi a C.R. Orhei a fost anunţată crearea fracţiunii socialiştilor, care include în total 3 membri. Printre membrii fracţiunii se numără consiliera Lidia Gurţiescu din comuna Ciocâlteni, care a acces în C.R. Orhei, candidând pe lista PCRM. Din decembrie 2012 Guriţescu a aderat la  Partidul Socialistilor din R.Moldova.
De menţionat că anunţul despre formarea fracţiunii a fost făcut de însuşi liderul socialiştilor din republică , deputatul Igor Dodon, caruia consilierii raionali i-au oferit posibilitatea de a rosti un discurs în chiar startul şedintei.

sursa: Radio Orhei

  • 3 sala sedinte cr
  • 2 sala sedinte cr
  • 1 sala sedinte cr
  • 4 sala sedinte cr

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/consiliul-raional-orhei-a-decis-sa-aloce-5000-de-lei-pentru-ca-unul-din-membrii-acestui-for-sa-isi-trateze-miopia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19