Select your Top Menu from wp menus

Consiliul orăşenesc Orhei s-a întrunit în şedinţă: Ilan Shor şi Igor Grigoriev îşi păstrează mandatele de consilier

În după amiaza zilei de ieri, Consiliul orăşenesc Orhei s-a întrunit în şedinţă extraordinară.
La şedinţă au participat 24 din cei 27 de consilieri, 2 fiind în delegaţie peste hotare, motivul absenţei celui de-al treilea nefiind cunoscut.
Consilierii au fost convocaţi pentru examinarea a 7 proiecte de decizii, dar ordinea de zi a suferit schimbări prin excluderea şi suplimentarea unor chestiuni.
La propunerea lui Igor Grigoriev, care cumulează funcţiile de consilier şi de viceprimar, consilierii au exclus proiectele privind ridicarea mandatelor de consilier de la Ilan Shor şi Igor Grigoriev şi cel cu privire la includerea unui monument în Registrul local al monumentelor.
Pe de altă parte, au fost acceptate suplimentar chestiunile referitoare la acceptarea lucrărilor gratuite de reparaţie a drumurilor şi iluminare stradală şi de suspendare din funcţie a directorului SA Regia Apa Canal Orhei şi numire a unui director interimar.
Din motiv ca proiectele suplimentare nu au fost examinate în comisiile consultative, şedinţa a fost întreruptă pentru o pauză de cca jumătate de oră timp în care consilierii au luat cunoştinţă de problemele respective.
În cadrul şedinţei a fost modificată şi componenţa Consiliului de Administraţie a SA Regia Apa Canal Orhei şi a fost aprobată denumirea scuarului din faţa Primăriei Orhei.
Detalii despre şedinţa care a durat mai bine de două ore aflaţi din buletinele de ştiri de la Radio Orhei şi din articolele de pe site-ul radioorhei.info


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/consiliul-orasenesc-orhei-s-a-intrunit-in-sedinta-ilan-shor-si-igor-grigoriev-isi-pastreaza-mandatele-de-consilier/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19