Select your Top Menu from wp menus

Consilierii președintelui vor prezenta detalii despre amnistia migraţională

Consilierii preşedintelui Igor Dodon, Andrei Neguţă şi Maxim Lebedinschi, vor prezenta pe 7 martie, într-o conferință de presă, detalii referitor la „amnistia migrațională a cetățenilor moldoveni pe teritoriul Federației Ruse”, transmite IPN cu referire la un anunț al administrației prezidențiale.

Într-un briefing de presă desfășurat pe 1 martie, președintele Igor Dodon a anunţat că o listă cu 17500 de persoane cărora li se ridică interdicția de intrare în Federația Rusă va fi făcută publică „până la sfârșitul săptămânii”, lucru care nu s-a întâmplat.

Persoanele vizate de „amnistia migrațională” ar fi cele care s-au ales cu interdicție de a intra în Rusia în baza articolului 26 al legii federale nr.114, punctele 4 și 8. Adică, persoanele care au două și mai multe sancțiuni administrative în ultimii 3 ani şi cele care la aflarea anterioară în Federația Rusă nu au părăsit teritoriul țării în termen de 30 de zile de la expirarea perioadei de ședere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/consilierii-presedintelui-vor-prezenta-detalii-despre-amnistia-migrationala/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19