Select your Top Menu from wp menus

Consilieri noi la Biești, Berezlogi și Vatici

În consiliile locale Biești,Berezlogi și Vatici au fost atribuite mandate pentru noii consilieri. Deciziile aprobate de CEC sunt motivate de faptul că în aceste consilii , câte un ales local, a renunțat la mandatul său.
La Biești a demisionat Petru Chirița, ales pe lista PLDM, iar locul acestuia a fost luat de candidatul supleant, Boris Cojocari.
La Berezlogi în locul lui Ion Cogîlniceanu, de la PD a venit Valentin Mereuță, iar la Vatici a demisionat Gheorghe Efros de la PL, mandatul devenit liber, fiind atribuit Zoiei Ciobanu.
În toate cazurile, noii consilieri au fost preavizați asupra obligației de a respecta termenul de de 30 de zile pentru înlăturarea stării de incompatibilitate în cazul apariției acesteia.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/consilieri-noi-la-biesti-berezlogi-si-vatici/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19