Select your Top Menu from wp menus

Consilier – termenul pentru autorizația unor afaceri este un cârlig folosit de Primărie

Termenul pentru care se autorizează activitatea unor afaceri în Orhei, de către autoritățile locale, este folosit drept pârghie de influență , crede consilierul Oleg Vasilcan. Afirmația a fost făcută în cadrul examinarii a două proiecte de decizie la recenta ședință a Consiliului Orășenesc Orhei, priin care se autoriza funcționarea a două piețe private în orașul Orhei.
Replica lui Vasilcan, a venit după ce președintele fracțiunii majoritare Pavel Verejanu, a solicitat ca în proiectul deciziilor care au fost pregătite de specialiștii Primăriei Orhei, să fie introdus termenul de 1 an pentru care este autorizată funcționarea piețelor.

În cadrul schimbului de replici pe această temă a intervenit și vice-primarul responsabil de construcții Reghina Apostolova, care a precizat că una din piețe va fi administrată de un SRL fondat de fiul omului de afaceri Victor Jantovan, iar asta ar fi un motiv pentru autorizarea pentru termenul respectiv.
Amintim că Victor Jantovan se află de mai mult timp în conflict cu autoritățile din Orhei, iar la moment se află în arest, fiind acuzat de evaziune fiscală în sumă de peste 2 milioane de lei. Acesta se declară nevinovat și afirmă că există un litigiu între una din firmele sale și Primăria Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/consilier-termenul-pentru-autorizatia-unor-afacerilor-este-un-carlig-folosit-de-primarie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19