Select your Top Menu from wp menus

Consilier ORHEIAN: Pregătim terenul pentru ca AFACERILE ruinate de TAXELE majorate să fie PRELUATE de altcineva? VIDEO

Aleşii orheieni au majorat o serie de taxe locale. Decizia a fost votată în plenul Consiliului orăşenesc (CO)Orhei de joi, 10 decembrie. Au existat însă şi reacţii critice şi nedumeriri din partea câtorva consilieri.

VIDEO Orheiul, pus la cale aproape TACIT, în CERCUL restrâns al celor ALEŞI

Oleg Matei (PL) a spus că vine din mediul de afaceri şi că prin majorarea taxelor de comercializare a băuturilor alcoolice şi ţigărilor antreprenorii care activează în domeniul respectiv vor fi ruinaţi. „Pregătim terenul pentru ca afacerile lor să fie preluate de alţi businessmeni”?, a întrebat consilierul.

Iurie Lupacescu (PLDM) a opinat că, ţinând seama de actuala situaţie economică din ţară şi pierderile pe care le suportă agenţii economici, taxele nu trebuiesc mărite.

Oleg Vasilcan(PCRM) s-a interesat dacă în procesul pregătirii proiectului de decizie privind majorarea taxelor locale, au fost consultaţi agenţii economici.

La întrebările şi nemulţumirile consilierilor a oferit răspunsuri viceprimarul Viorel Dandara . Acesta a menţionat că şi el vine din mediul de afaceri şi că intenţia de majorare a taxelor a fost consultată cu unii antreprenori, fără a preciza cu câţi şi cu cine anume.

Amintim că 13 consilieri din MSPR „Ravnopravie” şi unul din PSRM au constituit o alianţă majoritară  în CO Orhei . 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/consilier-orheian-pregatim-terenul-pentru-ca-afacerile-ruinate-de-taxele-majorate-sa-fie-preluate-de-altcineva-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19