Select your Top Menu from wp menus

Consilier din oraşul Orhei se plânge că strada NU a fost iluminată şi că BECUL instalat de el pe stâlp a dispărut VIDEO

Un consilier local reproşează conducerii Primăriei Orhei faptul că strada Mureş încă nu a fost iluminată. Mai mult, de pe stâlpul de la poarta casei unde locuieşte a fost scos becul pe care el însuşi l-a instalat.

Această poveste a fost relatată de neafiliatul Iurie Lupacescu la sfârşitul şedinţei Consiliului orăşenesc Orhei din săptămâna trecută. Episodul cu dispariţia becului a reuşit chiar să stârnească chicoteli printre consilierii din fracţiunea majoritară ”Pentru Orhei”, pe când povestitorului  părea că nu-i prea  arde de glume.
Lupacescu a declarat că Primăria ar trebui să îşi îndeplinească promisiunea referitoare la iluminare. Altfel, a dat de înţeles consilierul din opoziţie, el va rămâne cu părerea, pe care a exspus-o anterior, că lucrurile pe care le fac cei care deţin acum puterea în oraş sunt mai mult pentru părtaşii lor.

Viceprimarul Reghina Apostolova s-a grăbit să vină cu o explicaţie. Aceasta şi l-a luat drept martor pe un alt consilier neafiliat, Vitalie Colun, precizând că proiectul pentru iluminarea străzilor noi a fost elaborat încă acum 3 ani, când acesta ocupa fotoliul de primar al oraşului Orhei. Apostolova a recunoscut că până în prezent acel proiect nu a fost transpus în faptă, dar a menţionat că în acest scop, la sfârşitul anului 2015, actuala conducere a oraşului a intervenit pe lângă GasNatural Fenosa. De curând, a declarat viceprimarul, compania a răspuns pozitiv, astfel încât, în anul curent, promisiunea va fi neapărat îndeplinită.

Amintim că încă în luna noiembrie 2015, Primăria Orhei a mediatizat pe larg informaţia despre faptul că “ s-a reușit iluminarea totală a orașului, spre bucuria locuitorilor care țin să-și exprime mulțumirea prin numeroase mesaje, trimise la adresa primăriei și pe pagina oficială a primarului Ilan Șor de pe o rețea de socializare”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/consilier-din-orasul-orhei-se-plange-ca-strada-nu-a-fost-iluminata-si-ca-becul-instalat-de-el-pe-stalp-a-disparut/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19