Select your Top Menu from wp menus

Coniac, domnilor pompieri? Oferta HALUCINANTĂ a unei femei, trezită din somnul BAHIC

Casa unei familii din s.Peresecina  a fost mistuita de flacari. Pentru a domoli para, pompierii au  turnat 3 tone de apa. Asta, in timp ce, stapanii casei   visau frumos in gradina gospodariei cu pricina.  Vecinii cuplului adormit ar fi incercat sa-i trezeasca pe cei doi inca pe la inceputul incendiului,  insa zadarnica le-a  fost osteneala.. . 

S-a intamplat in amiaza zilei de sambata, 8 septembrie. Pompierii din Orhei au fost apelati de catre vecinii celor cu incendiul. Mai intai, la fata locului a plecat o singura autospeciala. Pentru a stinge incendiul devastator a fost, insa,  nevoie de  inca o echipa de pompieri. Acestia au luptat cu flacarile  timp de 5 ore. Totusi, incendiul a reusit sa parjoleasca rau  casa  in  2 nivele,  cu S de 48 m2 .

Casa era, de fapt, nelocuibila – gospodarii au umplut-o cu ciocleje,  lemne, fan si alte materiale usor inflamabile. Potrivit inspectorului superior la DSE Orhei, Vladimir Druta, incendiul a izbucnit de la o tigara nestinsa.

Proprietarii casei, ambii  trecuti de 50 de ani, au fost gasiti de catre pompieri in gradina, dormind adanc datorita alcoolului pe care l-au consumat anterior.

Potrivit martorilor oculari, doar stapana a putut fi trezita din somn.  Aceasta i-a stupefiat definitiv  pe pompieri cu propunerea, ca in semn de multimre, sa dea   o fuga la magazin dupa coniac si  sa le intinda o masa in cinstea stingerii  incendiului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/coniac-domnilor-pompieri-oferta-halucinanta-a-unei-femei-trezita-din-somnul-bahic/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19