Select your Top Menu from wp menus

Conflictul dintre fanii Milsami şi Zimbru continua pe net

Altercaţiile de sămbătă, 28 februarie dintre fanii Milsami şi Zimbru soldate cu rănirea a două persoane din galeria orheiană au continuat duminică pe internet. Suporterii celor două echipe dau vina unii pe alţii pentru provocarea violenţelor. Afirmaţiile sunt făcute pe forumului unui site specializat în ştiri din fotbal – moldfootball.com. Sâmbătă altercaţiile au izbucnit din cauza ieşirilor promovate de aşa-numită cultură a hooliganilor fotbalistici în care fanii unei echipe încearcă să pună mâna pe simbolica adversarilor. Sâmbătă însă spiritele s-au aprins prea tare. Suporterii Milsami îi acuză pe fanii Zimbrului că au aruncat cu pietre în autobuzele cu care au venit din Orhei, rănind două persoane. De partea cealaltă ultraşii Zimbrului în comentarii susţin că fanii Milsami ar fi avut cel puţin un cuţit la ei în momentul altercaţiilor.
În comentariile de pe site-ul cu pricina s-au auzit şi îndemnuri de rezolvare a conflictului conform codului aceloraşi hooligani fotbalistici adică într-o bătaie masivă între reprezentanţii celor două galerii.
Până în prezent ţara noastră a scăpat de violenţe sângeroase în rândul fanilor fotbalului. În alte ţări această cultură bătăilor dintre suporteri a provocat inclusiv victime omeneşti. În Grecia de exemplu, săptămâna trecută guvernul a decis să suspende pe termen nedeterminat campionatul de fotbaldin cauza violenţelor între suporteri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/conflictul-dintre-fanii-milsami-si-zimbru-continua-pe-net/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19