Select your Top Menu from wp menus

Conflictul din Gaza a scăpat de sub control. Atac terorist la Tel Aviv. 15 răniţi, în urma exploziei unui autobuz, într-o zonă centrală a oraşului

Un atac terorist a avut loc în oraşul israelian Tel Aviv, în urma căruia un autobuz a explodat. Atacul s-a soldat cu 15 persoane rănite, iar trei sunt în stare gravă. Potrivit primelor informaţii, două persoane ar fi murit în urma exploziei.

În zonă, au fost deja dipuse forţe de ordine şi se caută presupuşii terorişti care ar fi produs explozia.

Atacul ar fi fost comis de o femeie, un terorist kamikaze, potrivit Al Arabia.

Atacul s-a produs într-o zonă foarte populată, de centru, lângă Primăria din Tel Aviv. Forţele de securitate şi Ambulanţa a sosit deja la faţa locului. Martorii povestesc că au văzut cum au zburat geamurile autobuzului în care se aflau.

Ofensiva israeliană în Fâşia Gaza s-a soldat cu peste 140 de morţi şi peste 950 de răniţi, a a anunţat marţi reprezentantul Autorităţii Palestiniene la ONU, Riyad Mansour, informează AFP.

Cel mai recent bilanţ a fost anunţat într-o scrisoare adresată Consiliului de Securitate al ONU, în care Mansour îndeamnă cele 15 state membre să condamne operaţiunea israeliană „Pilon de Apărare”, declanşată miercurea trecută pentru a contracara atacuri cu rachete din Fâşia Gaza.

sursa: antena3.ro