Select your Top Menu from wp menus

Conducerea raionului Orhei a fost aleasă astăzi. Raionul are tocmai 4 vicepreședinți. Cine sunt ei

Consiliul Raional Orhei (CRO) s-a întunit astăzi în ședință extraordinară pentru a alege conducerea raionului și a repartiza consilierii în comisiile de specialitate. La ședință au fost prezenți 32 din cei 35 de aleși locali. La propunerea fracțiunii Partidului Șor, în fruntea raionului a fost înaintată candidatura lui Dinu Țurcanu. Aceasta a fost votată de colegii săi de partid, Victor Mudrea de la ACUM și independentul Sergiu Aga. Alți reprezentanți ai ACUM și PLDM s-au abținut de la vot, iar cei de la PD și PSRM nu au votat.

In noua sa calitate de președinte a raionului, Dinu Țurcanu a propus majorarea numărului de vicepreședinți ai raionului de la 3 până la 4. Pentru funcțiile de vicepreședinți i-a nomnalizat pe Victor Perțu, actualul șef al Regiei Apa Canal Orhei SA, pe Marina Cravcenco, care până azi ocupa funcția de viceprimară responsabilă de domeniul finanțe, pe Tatiana Platon, care a candidat în alegerile locale pe lista Partidului Șor și pe Irina Bogaciuc, care este fiica fostei viceprimare de Orhei, actualei deputate din fracțiunea Partidului Șor, Reghina Apostolova.

Domeniile de activitate ale celor patru vicepreședinți vor fi stabilite la ședința următoare a CR Orhei. Astăzi, în CR Orhei au mai fost formate fracțiunilie și aleasă conducerea celor patru comisii consultative de specialitate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/conducerea-raionului-orhei-a-fost-aleasa-astazi-raionul-are-tocmai-4-vicepresedinti-cine-sunt-ei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19