Select your Top Menu from wp menus

Conducătorii localităţilor şi raioanelor vor avea salarii mai mari cu 48 %

Guvernul a aprobat astăzi o hotarare  prin care se vor majora cu pana la 48% salariile primarilor, vice-primarilor, preşedinţilor şi vice-preşedinţilor de raioane. De această majorare urmează să beneficieze in jur de  1400 de aleși locali, informeaza Teleradio Moldova.
Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Valentina Buliga a declarat că banii vor ajunge în curând în bugetele autorităţilor locale.
In cadrul unei întrevederi cu membrii Consiliului Național al Congresului Autorităților Locale din Moldova (CALM), premierul Vlad Filat a spus că Guvernul va aproba modificări în legislație care prevăd majorarea salariilor pentru aleșii locali cu până la 48%, precum și în actele normative cu privire la structura şi statele de personal ale primăriilor satelor (comunelor), oraşelor (municipiilor) și cu privire la organigrama și statele de personal ale aparatului preşedintelui raionului, direcţiilor, secţiilor, altor subdiviziuni din subordinea Consiliului raional, noteaza sursa citata.
Amintim ca săptămâna trecută câteva sute de primari au protestat la Chişinău , cerând printre altele şi salarii mai mari.

sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/conducatorii-primariilor-si-raioanelor-vor-avea-salarii-mai-mari-cu-48-de/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19