Select your Top Menu from wp menus

Conducători ai MAI au comis omoruri

În funcțiile cheie din Ministerul de Interne s-au strecurat niște ,,personalități” care anterior au comis omoruri, leziuni corporale grave. De această părere este fostul viceministru de interne, Ghenadie Cosovan.

Potrivit acestuia, conducerea MAI protejează colaboratorii care au venit cu scopuri meschine în rândul Ministerului de Interne. ,,Sunt și foarte mulți profitori, care au fost infiltrați în rândurile Ministerului Afacerilor Interne începând cu anii 90-95 de către lumea interlopă și vedem câte unul, câte unul apar”, a declarat Cosovan, pentru Europa Liberă.

De asemenea, acesta susţine că sunt câțiva comisari care în timpul anilor 90 și-au procurat diplomele false și până acum activează, folosindu-se de ele.

Fostul viceministru de interne afirmă că indiferent ce partide vin la putere, problema rudeniei, problema relațiilor de clanuri, grupări, rămâne o problemă majoră, iar acest cumătrism persistă nu numai în MAI, dar practic în toate organele de drept.
sursa:union.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/conducatori-ai-mai-au-comis-omoruri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19