Select your Top Menu from wp menus

CONDAMNAT PENTRU CĂ ȘI-A BĂTUT SOȚIA CU CIOCANUL PESTE DEGETE

Un bărbat din satul Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești, va sta doi ani la răcoare pentru că și-a bătut fosta soție cu ciocanul peste degete, ca să nu mai servească alcool.

Cazul a avut loc în luna decembrie 2011. După ce a băut mai multe pahare prin mahala, pe la miezul nopții bărbatul s-a întors acasă.

Văzând că femeia de care era divorțat nu a făcut mâncare, iar în locuință era dezordine, plus la toate femeia mai era și beată, bărbatul a luat un ciocan și a lovit-o peste degete ca să nu mai poată ține păharul în mână, transmite impulstv.com.

În urma loviturilor, femeia s-a ales cu multiple vânătăi, iar pentru a-i salva viața aceasta a fost internată în spitalul raional.

Chiar dacă erau oficial divorţaţi, soţii locuiau în aceiaşi gospodărie. Bătăile și certurile între cei doi erau la ordinea zilei, până și autoritățile locale erau la curent despre violența soțului.

Procurorii au acumulat suficiente probe care au demonstrat vinovăția bărbatului. Acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare de tip semi-închis.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/condamnat-pentru-ca-si-a-batut-sotia-cu-ciocanul-peste-degete/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19