Select your Top Menu from wp menus

Condamnat la 13 ani de închisoare pentru înşelarea mai multor persoane

Un locuitor al capitalei a fost condamnat pentru escrocherie în proporţii deosebit de mari la 13 ani de închisoare. 

Potrivit procurorilor,  în perioada anilor 2005-2007, bărbatul, activând în funcţia de preşedinte al unei asociaţii internaţionale cu sediul în Chişinău, prin înşelăciune şi abuz de încredere a dobândit de la 22 persoane mijloace băneşti în sumă de 1440138 lei.

Inculpatul le promitea victimelor că le va perfecta documentele şi vize de muncă în Republica Coreea, pentru ce primea de la 2700 până la 4500 euro.

După luni de  asteptari, oamenii inselati au  descoperit  că în birourile asociatiei  nu mai activează nimeni si toate  telefoanele  sunt deconectate.

Inculpatul a mai fost condamnat şi pentru că în aceiaşi perioadă, sub pretextul deschiderii unor afaceri pe teritoriul R.Moldova şi acordării unei persoane a postului de director financiar în cadrul asociaţiei, a dobândit de la aceasta peste 30 mii euro.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/condamnat-la-13-ani-de-inchisoare-pentru-ca-a-inselat-mai-multe-persoane/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19