Select your Top Menu from wp menus

Concursul raional “Pedagogul Anului”, etapa finala la Orhei. FOTO

 La mijlocul saptamanii curente, in incinta Centrului metodic al Directiei de Invatamint  Orhei, s-a desfasurat etapa finala a concursului raional “Pedagogul Anului”.
In finala s-au confruntat 14 concurenti din orasul si satele raionului Orhei: sapte invatatori din  ciclul gimnazial-liceal, cinci – ai claselor primare si doua educatoare ai copiilor-prescolari.
Etapa finala  a constat dintr-o proba orala, in cadrul careia participantii   trebuiau sa raspunda la cite 3 intrebari pe care le-au tras la sorti. Intrebarile erau din practica pedagogica, psihopedagogie si dirigentie. Fiecare participant avea la dispozitie 15 minute de pregatire dupa care isi prezenata raspunsul in fata colegilor si a juriului. In juriu erau metodisti, inspectori, sefi de sectie de la Centrul metodic Raional.
Participantii aveau mari emotii, dar afirmau  ca pentru ei nu  conteaza victoria, ci  participarea la concurs  si afirmarea lor  personala si profesionala.

Premiul mare in acest concust este de 5 mii de lei, 3 mii de lei se ofera ocupantului locului doi  si 2 mii de lei pentru locul 3. Premiile se acorda conform ciclurilor – prescolar, primar si gimnazial- liceal.
Potrivit responsabililor din cadrul Directiei Invatamant Orhei,  rezultatele concursului raional “Pedagogul Anului” vor fi facute publice saptamana viitoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/concursul-raional-pedagogul-anului-etapa-finala-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19