Select your Top Menu from wp menus

Microbuzul în care au murit 7 persoane la Bulboaca activa ilegal

Microbuzul care a fost implicat în accidentul de la Bulboaca la începutul acestei săptămâni şi în care au murit 7 persoane activa ilegal pe ruta Anenii Noi-Șerpeni.

În rezultatul unei anchete a Ministerului Transporturilor  și  Infrastructurii Drumurilor (MTID) ,  s-a stabilit că  unitatea de transport de marca Mercedes , anul fabricării 1993, cu numerele de imatriculare ANAK 722, circula pe ruta Anenii Noi- Șerpeni, în baza permiselor de activitate, eliberate pe numele Î.I,, Țurcan N.V’’, dar microbuzul nu era înregistratt în anexa licenței Î.I. ,, Țurcan N.V’’ şi nici în anexele licenței a nici unui alt agent economic posesor de licență de transport auto de călători.
Astfel, unitatea de transport respectivă a fost implicată ilegal în activitate pe ruta Anenii Noi-Șerpeni, precum și în activitatea anterioară de pe ruta Chișinău-Șerpeni, se menţionează într-un comunicat al MTID remis presei sâmbătă, 5 noiembrie.
MTID va expedia rezultatele anchetei Camerei de Licențiere în vederea anulării licenței de transport auto de călători în folos public pentru Î.I,, Țurcan N.V’’.
Marţi, 1 noiembrie, un microbuz de pe ruta Chișinău-Șerpeni a fost lovit de o locomotivă, în preajma localității Bulboaca, raionul Anenii  Noi. Accidentul s-a soldat cu 7 morți. Potrivit medicilor, în spitalul din Anenii Noi mai sunt internate încă 4 persoane, dintre care una se află în stare de gravitate medie.
Şoferul microbuzului care a fost arestat preventiv pe 30 zile  susţine că semaforul nu funcţiona şi ca  şi-a dat seama că vine trenul abia când microbuzul era pe şine. Barbatul este vaduv si are la intretinere 3 copii.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/concluzie-mtid-microbuzul-in-care-au-murit-7-persoane-la-bulboaca-activa-ilegal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19