Select your Top Menu from wp menus

Concentrare a LIBERAL-DEMOCRAŢILOR la Orhei. Diversitate de DECLARAŢII şi PROMISIUNI. Galerie FOTO

Astazi in orasul Orhei s-a desfasurat Forumul aleșilor locali ai Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), la care au participat  președintele PLDM, Vladimir Filat,  și presedintele Grupului PPE în Parlamentul European,  Joseph Daul.

Sa intervina  pe lângă Comisarul European pentru Energie in scopul sprijinirii R.Moldova  în domeniul energetic – o astfel de promisiune a facut Joseph Daul in cadrul  discursului  pe care l-a rostit la Orhei,  la Forumul aleşilor locali ai PLDM.

Doul a precizat ca se va adresa Comisarului la revenirea sa din R. Moldova.  Acesta  a mai declarat  că una din preocupările autorităţilor moldovene ar trebui să fie asigurarea securităţii alimentare a republicii.

Vlad Filat   a  trecut, intre altele,   în revista realizările  privind atragerea fondurilor straine  şi a reiterat faptul ca populaţia ar trebui să cunoască exact ce proiecte sunt implementate din ajutoarele străine. Filat a mai promis ca pana in anul 2015 vor fi reabilitate capital toate drumurile nationale.

Luarile de cuvant ale celor doi oficiali – european si moldovean – au fost rostite in fata numerosilor participanti liberal-democrati care au fost convocati la Forumul  aleșilor locali ai Partidului Liberal Democrat din Moldova organizat la Orhei, in dimineata zilei de marti, 18 septembrie.

La intrunire au participat atat  alesii locali ai PLDM din toata republica, cat si ministri si deputati din aceasta formatiune politica.

Desfasurarea evenimentului,  care a avut loc   în incinta Centrului de Cultură raional “Andrei Suruceanu”,  a fost asigurata de un dispozitiv impresionant al fortelor de ordine. Pe durata forumului, circulatia rutiera  pe str. Mihai Eminescu a fost blocata.

  • pldm-forum-orhei- (6)
  • pldm-forum-orhei- (5)
  • pldm-forum-orhei- (4)
  • pldm-forum-orhei- (3)
  • pldm-forum-orhei- (2)
  • pldm-forum-orhei- (1)
  • pldm-forum-orhei-
  • pldm-forum-orhei- (7)
  • filat doul intrare

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/concentrare-a-liberal-democratilor-la-orhei-diversitate-de-declaratii-si-promisiuni-galerie-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19