Select your Top Menu from wp menus

Comunicat PDM: Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din țară

Biroul de presă al PDM a confirmat acum câteva minute (ora 1.30) că liderul partidului nu se mai află în țară.

Într-un comunicat de presă, se spune că „în legătura cu speculațiile apărute în presă despre așa-zisa dispariție a liderului PDM, precizăm că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din țară, la familia sa. Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculațiile și informațiile neverificate. Recent, cetățenii au fost intoxicați cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informații false despre starea sănătății sale.

Formațiunea a mai regretat că jurnaliștii operează cu astfel de știri false, care induc în eroare opinia publică.

În seara zilei de 14 iunie, mai multe avioane private au aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău. Oficial, nu se știe de ce au venit și cine a urcat la bord.

Anterior, jurnaliștii de investigație de la RISE au publicat anchete în care au dezvăluit că familia lui Vlad Plahotniuc s-ar afla în Elveția.

sursa: tv8.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comunicat-pdm-vlad-plahotniuc-a-plecat-pentru-cateva-zile-din-tara/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19