Select your Top Menu from wp menus

Complexul sportiv raional, sub interimat

I.M. “Complexul sportiv raional Orhei” are un director nou, interimar. De câteva zile, funcţia este deţinută de către Ion Beiu, care a declarat pentru Radio Orhei că are 30 de ani, este jurist de specialitate şi că va îndeplini interimatul până la un concurs public care ar trebui să-l determine pe directorul Complexului.
Ion Beiu a preluat conducerea de la Sergiu Lisnic care de la sfârşitul săptămânii trecute a devenit şef al Direcţiei raionale pentru Siguranţa Alimentelor, subordonată Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor care a fost creată la începutul anului curent cu scopul de a proteja consumatorii prin controlul calităţii produselor de pe piaţă, monitorizarea produselor destinate pentru export, etc.
Precursorul lui Lisnic, Ilie Rabei, ar fi plecat la pensie. În ultimii ani Rabei a mai detinut functiile  de şef al Direcţiei raionale Supraveghere Fitosanitară şi Control Semincer şi director al Şcolii profesionale din Cucuruzenii de Sus, care a fost lichidată cu un an în urmă, prin Hotărâre de Guvern.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/complexul-sportiv-raional-sub-interimat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19