Select your Top Menu from wp menus

Companiile de stat au datorii de miliarde de lei la bănci şi #buget /#Moldova

Companiile de stat au datorii de miliarde de lei la bănci şi buget
Potrivit unui raport al ministerului Finanţelor 88% din datorii aparţin la trei companii: AIR Moldova – 261 milioane de lei, Calea Ferată din Moldova – 252,8 milioane de lei şi Fabrica de Sticlă din Chişinău – 83 de milioane de lei.
Acelaşi document relevă că Moldtelecom are de rambursat credite bancare de circa 610 milioane de lei.Urmează Combinatul de Vinuri Cricova cu 234 de milioane de lei, Franzeluţa cu 73,4 de milioane şi Tutun CTC cu 27 de milioane de lei.
În plus companiile au de rambursat şi împrumuturi externe. Şi aici lider este Moldtelecom cu 131 milioane de lei, urmată de Cricova cu 8,9 milioane de lei.

mai multe pe mold-street.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/companiile-de-stat-au-datorii-de-miliarde-de-lei-la-banci-si-buget-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19