Select your Top Menu from wp menus

Compania off-shore pe a cărei mână se află astăzi Aeroportul Internațional Chișinău se află în proces de lichidare

Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) riscă să ajungă peste două luni în alte mâini. Off-shore-ul care deține 95% din acțiunile „Avia Invest”, firma care a primit în concesiune AIC pe un termen de 49 de ani, a cerut să fie radiat din Registrul de stat al companiilor din Marea Britanie.
Decizia de lichidare a „TB TEAM Management LLP” a și fost publicată, dar va intra în vigoare pe 22 mai curent. După această dată, toate drepturile de proprietate și investiții ale off-shore-ului vor trece în proprietatea Marii Britanii.
Se schimbă proprietarii?
Anunțul despre radierea firmei „TB TEAM Management LLP” din Registrul de stat al companiilor din Marea Britanie a apărut în Monitorul oficial londonez pe 22 martie curent.
„Registrul de stat al companiilor din Marea Britanie anunță că, la expirarea a două luni de la publicarea anunțului (adică pe 22 mai – n.r.), „TB TEAM Management LLP” va fi radiat din registru și compania va fi dizolvată.După lichidare, toate drepturile de proprietate și investițiile deținute de LLP vor fi considerate „bona vacantia” și vor trece în proprietatea Coroanei”, se precizează în documentul oficial.

continuarea pe ziarulnational.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/compania-off-shore-pe-a-carei-mana-se-afla-astazi-aeroportul-international-chisinau-se-afla-in-proces-de-lichidare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19