Select your Top Menu from wp menus

Compania care păzeşte Primăria Orhei a luat sub tutelă şi SA Regia Apa-Canal Orhei FOTO

Compania privată Thor Security Group SRL, care asigură paza clădirii Primăriei Orhei, şi-a extins serviciile şi asupra Regiei Apă Canal Orhei SA. Absolut recent, pe uşile de la intrarea în sediul administrativ din cartierul Slobozia Doamnei şi în sediul Centrului de Calcul şi Relaţii cu Publicul din centrul oraşului au apărut inscripţii-abţibilduri prin care Thor Security Group SRL marchează obiectivele pe care le păzeşte.

S-a întâmplat la doar câteva zile după ce directorul general interimar al întreprinderi, Victor Perţu,  a oferit un interviu Radio Orhei, motiv pentru care a fost vizitat în biroul său de serviciu din Slobozia Doamnei. De atunci, Thor Security şi-a adăugat în listă încă cel puţin două obiecte păzite, iar drept dovadă a schimbărilor de la Apa-Canal sunt imaginile foto realizate la faţa locului în ziua de 28 ianuarie şi, respectiv, 4 februarie curent (vezi mai jos).

Menţionăm că relativ recent, aceeaşi Thor Security Group SRL a început să asigure paza Primăriei Orhei. Asta, după ce, potrivit site-ului mold-street.com, compania privată Klassica Force SRL, care făcea parte din Holdingul Shor, a intrat în procedură de insolvenţă. La rândul său, Klassica Force a început să presteze servicii de pază pentru Primăria din Orhei în luna iulie 2015, după ce Ilan Şor a fost ales în funcţia de primar.

  • apa canal fara thor
  • relatii clienti fara thor
  • thor apa canal
  • thor relatii clienti

La sfârşitul anului 2015, un angajat al companiei Thor Security Group SRL a îngrădit accesul reprezentantului Radio Orhei la şedinţa Consiliului Orăşenesc, fapt care a fost condamnat de organizaţiile de media , nimerind şi în raportul CJI privind situaţia presei raportului asupra situației presei din Republica Moldova în anul 2015.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/compania-care-pazeste-primaria-orhei-a-luat-sub-tutela-si-sa-regia-apa-canal-orhei-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19