Select your Top Menu from wp menus

Comisie speciala, pe urmele evadarii copiilor de la Cineşeuţi, Rezina

Evadarea celor doi copii  de la Şcoala-internat sanatorială din Cineşeuţi, Rezina va fi investigată de o comisie specială creată de ministerul Educaţiei. Totodată, directorul instituţiei ar putea fi sanctionat disciplinar, deoarece nu a informat operativ despre acest caz.
In comunicatul pe care l-a difuzat joi , Ministerul Educaiei  afirma  ca membrii  comisiei au concluzionat deja ca   informaţiile difuzate în mass-media conform cărora cei doi copii au fugit din instituţie, deoarece erau bătuţi  nu sunt veridice.
Saptamana recuta,  doi elevi  sora si frate , de 11 si 13 ani,  de la şcoala-internat sanatorială din Ciniseuti au evadat din instituţie si au ajuns pe ger cumplit la Chisinau, fiind internati la spital. Copiii  au deschis un geam de la etajul II şi au sarit de pe acoperis.  Potrivit politiei din Rezina,  cei doi copii ar fi furat un telefon mobil şi îmbrăcăminte si ar fi avut incercat si mai inainte sa fuga de la internat.
De notat ca,  potrivit publicatiei Adevarul,  la inceputul saptamanii curente inca 2 copii au fugit de la  acelasi gimnaziu internat din Ciniseuti si  au fost gasiti de politie in capitala republicii.
În şcoala-internat sanatorială din Cinişeuţi, Rezina sunt plasaţi peste 130 de copii cu afecţiuni neuropsihice.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comisie-speciala-pe-urmele-evadarii-copiilor-de-la-cineseuti-rezina/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19