Select your Top Menu from wp menus

Comisia Europeană a aprobat un plan de relansare economică pentru Republica Moldova

Un plan de relansare economică de 600 de milioane de euro a fost aprobat de Comisia Europeană pentru Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de europarlamentarul, Siegfried Mureșan, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, banii vor merge, în primul rând, în investiții în infrastructura rutieră, digitală, energetică, apoi în competitivitatea economică și sprijinirea întreprinderilor mici și mijlocii, dar și în reformele pe care le așteaptă cetățenii Republicii Moldova în administrația publică, domeniul bugetar, justiție și combaterea corupției.

„Cea mai bună veste pe care cetățenii Republicii Moldova au primit-din partea Uniunii Europene de la liberalizarea regimului de vize este planul de relansare economică de 600 de milioane de euro pentru următorii 3 ani, anunțat astăzi de Comisia Europeană”, a scris Mureșan.

El a specificat că planul este singurul pachet economic acordat de Uniunea Europeană unei țări din Vecinătatea estică și nu ar fi fost posibil fără colaborarea strânsă dintre Președinție și instituțiile Uniunii Europene.

„Ne bucurăm să vedem că acest ajutor a fost anunțat de Comisia Europeană la fix o săptămână de la vizita de lucru pe care am efectuat-o în Republica Moldova alături de președintele delegației Parlamentului European la Adunarea parlamentară Euronest, Andrius Kubilius, și de vicepreședintele delegației Parlamentului European la Adunarea parlamentară Euronest, Andrzej Halicki”, a adăugat Mureșan.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comisia-europeana-a-aprobat-un-plan-de-relansare-economica-pentru-republica-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19