Select your Top Menu from wp menus

Comisia economie, buget şi finanţe a CR Orhei are un membru nou

Comisia de specialitate în probleme economice, buget şi finanţe a Consiliulii Raional (CR) are un membru nou, în persoană consilierului Tudor Mardari. Intrarea acestuia în comisie a fost aprobată în plenul şedinţei ordinare a CR Orhei de vineri, 17 martie , care a modificat componența nominală a comisiei respective. În rezultatul modificării, consilierul raional care a plecat din Consiiu, a fost înlocuit cu altul nou venit.

La sfârşitul anului trecut, consilierul Blocului Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă”, Marcela Bordian, a scris cerere de demisie, iar mandatul la care a renunţat aceasta i-a revenit următorului din listă – lui Tudor Mardari.

În comisia economie, buget şi finanţe a CR Orhei sunt 11 consilieri. Aceasta este cea mai numeroasă comisie de specialitate, prin comparație cu altele trei care au fost constituite de către cei 35 de consilieri raionali care au acces în fruntea raionului în rezultatul alegerilor locale din anul 2015.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comisia-economie-buget-si-finante-a-cr-orhei-are-un-membru-nou/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19