Select your Top Menu from wp menus

Comisia de examinare pentru obţinerea permisului auto din Chişinău, demisă in corpore

Doisprezece angajaţi cu funcţii de examinatori ai conducătorilor auto din municipiul Chişinău, angajaţi ai ÎS CRIS Registru, au fost suspendaţi din funcţie urmare a unei anchete de serviciu interne care a scos la iveală mai multe abateri în executarea atribuţiilor de serviciu. Este vorba de componenţa deplină a Comisiei de examinare pentru obţinerea permisului auto din municipiul Chişinău, transmite IPN.

Concomitent, Departamentul Identificare Înmatriculare a Transportului şi Calificare Auto în premieră a iniţiat procedura de anulare a 17 permise auto obţinute prin fraudă.

CNA în comun cu Procuratura Anticorupţie şi cu suportul Secţiei Securitate şi Regim din cadrul Registru au iniţiat percheziţii, inclusiv la domiciliul unor persoane terţe implicate în favorizarea obţinerii permiselor auto.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comisia-de-examinare-pentru-obtinerea-permisului-auto-din-chisinau-demisa-in-corpore/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19