Select your Top Menu from wp menus

Comisarul de politie din Orhei a fost demis

Comisarul de Orhei, Oleg Cociug, a fost demis! Anunțul a fost făcut cu putin timp in urma  de ministrul de Interne, Alexei Roibu.

El a precizat că Cociug a fost demis din cauza polițistului implicat în omorul de acum câteva zile de la Orhei, dar si pentru alte nereguli existente in cadrul comisariatului de politie raional Orhei. Ministrul a mentionat  că anterior au pervenit mai multe plângeri din partea oamenilor nemulțumiți de activitatea Comisariatului de poliție din Orhei.

Pe de altă parte, Cociug a declarat pentru  un post de televiziune din capitala  că nu a știut că și-a pierdut funcția.

La inceputuil saptamanii curente, fostul vicecomisar al raionului Orhei, Victor Tolici,  declara  că incidentul sangeros din week-end, cand o persoana a fost impuscata mortal,  reprezintă o reglare de conturi între mafie și poliție.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comisarul-de-politie-din-orhei-a-fost-demis/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19