Select your Top Menu from wp menus

Comisarul de la Buiucani si un vicecomisar, au fost demisi

Ordinul, semnat de ministrul de Interne, a fost adus la cunostinta angajatilor comisariatului Buiucani acum o jumatate de ora. Astfel, Lilian Botnariuc a fost dat afara din functia de comisar al sectorului Buiucani si retrogradat. Comisarul adjunct, Igor Hloptetchi, responsabil de cadre, a fost si el demis, inclusiv din organele politiei.

Totodata, seful politiei criminale si vicecomisarul pe lucru operativ s-au ales cu mustrari. Printre motivele care au stat la baza acestor sanctiuni este si implicarea a doi politisti de la Buiucani in trafic de droguri.

Ieri, Lilian Botnariuc a declarat pentru PRO TV ca dupa ce va vedea ordinul va decide daca il ataca sau nu in judecata. Locotenent-colonelul de politie precizase ca cei doi politisti cercetati pentru droguri au fost de mai multe ori avertizati sa nu mai comita abateri de la disciplina.
sursa:protv.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comisarul-de-la-buiucani-si-un-vicecomisar-au-fost-demisi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19