Select your Top Menu from wp menus

Comisarul CRP Orhei respinge acuzaţiile de implicare in afaceri dubioase

Comisarul de poliţie din Orhei, Oleg Cociug, respinge acuzaţiile aduse de fostul vicecomisar al raionului , Victor Tolici, precum că ar fi implicat în afaceri dubioase. Declaraţia lui Cociug a fost făcută în cadrul emisiunii Publika Report. Comisarul de poliţie din Orhei a mai spus că va depune o plângere la Procuratura Generală. Replica a venit  dupa ce  Tolici a declarat  că  asasinatul  de sâmbătă este o reglare de conturi între oamenii legii şi reprezentanţi ai lumii interlope.

Oleg Cociug a vorbit şi despre inspectorul Poliţiei Rutiere din Orhei , Vasile Cojocaru, care a fost reţinut, fiind suspectat de implicare în omorul de sâmbăta trecuta.  Cociug a precizat, referindu-se la  Vasile Cojocaru ca acesta a depus  „cerere de eliberare de la data de 27 aprilie 2012, zi în care s-a întâmplat incidentul”, scrie publika.md , citandu-l pe comisarul de la Orhei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la parcarea unei cafenele-bar din apropierea orasului Orhei un barbat a fost impuscat mortal,  iar altul a ajuns in  stare gravă la spital. Persoana decedată este Alexei Veretco, de 42 de ani, din satul Selişte, Orhei, o presupusă autoritate criminală, iar cel rănit este Iurie Matcovschi, fost angajat al Politiei Rutiere Orhei.

Luni, asasinul lui Veretco s-a predat benevol organelor de drept. Potrivit unor surse, acesta ar fi un barbat de 39 de ani originar din Calarasi, iar din alte surse –  un barbat de 30 de ani din raionul Telenesti.  Banuitul s-a prezentat la Procuratura Generala, care gestioneaza cazul, impreuna cu avocatul sau si a declarat ca l-a impusccat pe Veretco, aflandu-se in legitima aparare, dupa ce victima a fi tras in directia lui.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comisarul-cpr-orhei-respinge-acuzatiile-de-implicare-in-afaceri-dubioase/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19