Select your Top Menu from wp menus

Comisarii europeni Dacian Cioloș și Cecilia Malmstrom vin mâine la Chişinău

Comisarul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Dacian Cioloș, și Comisarul European pentru Afaceri Interne, Cecilia Malmstrom, vor sosi mâine, 22 mai, la Chișinău.

Agenda comisarilor include întrevederi cu Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, Prim-ministrul Iurie Leancă și cu Președintele Parlamentului, Igor Corman.

Dacian Cioloș va participa inițial la Congresul reprezentanților autorităților locale, iar apoi se va întâlni cu reprezentanții mass-media.

În aceeași zi, Dacian Cioloș, Cecilia Malmstrom și Iurie Leancă vor avea o întrevedere trilaterală, după care vor susține o conferință de presă comună, la Casa Guvernului.

Spre seară, cei doi comisari europeni vor avea o întâlnire cu Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, iar ulterior cu Președintele Parlamentului, Igor Corman.

A doua zi, la 23 mai, Dacian Cioloș va efectua o vizită la Comrat, unde se va întâlni cu guvernatorul UTA Găgăuz-Yeri, Mihail Formuzal. După aceasta, va discuta cu studenții de la Universitatea din Comrat.

Seara, Dacian Cioloș va merge în satul Costești, raionul Ialoveni pentru a vorbi cu agricultorii din localitate.

În acceași zi, pe 23 mai, Comisarul European pentru Afaceri Interne, Cecilia Malmstrom, va participa la forumul public „Femeile pentru o Moldovă europeană”.

Ulterior, Prim-ministrul Iurie Leancă și Cecilia Malmstrom vor susține o prelegre publică la Universitatea de Stat din Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/comisarii-europeni-dacian-ciolos-si-cecilia-malmstrom-vin-maine-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19